Γ. Μυλωνάκης: Γιατί βιάζεται ο δήμαρχος να «αξιοποιήσει» τη δημοτική περιουσία της Αγίας Παρασκευής;
Πολιτική

Γ. Μυλωνάκης: Γιατί βιάζεται ο δήμαρχος να «αξιοποιήσει» τη δημοτική περιουσία της Αγίας Παρασκευής;

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης διατηρεί την αντιπολιτευτική… φόρμα του, εν μέσω κατακαλόκαιρου, συνεχίζοντας να αφήνει αιχμές κατά της διοίκησης του δημάρχου, Γιάννη Σταθόπουλου.

Έτσι, μετά τα «καρφιά» του στο Δημοτικό Συμβούλιο -στη συνεδρίαση της Τετάρτης 18 Ιουλίου 2018-  για τις δηλώσεις του δημάρχου περί της μεταφοράς του χρόνου διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Μάιο του 2019, τώρα ασκεί κριτική και για την επιλογή της διοίκησης να φέρνει εν μέσω θέρους σημαντικά θέματα προς συζήτηση στο Σώμα. Αφορμή αποτελεί η συζήτηση που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 24 Ιουλίου, για την αξιοποίηση του ακινήτου Γιαβάσειου.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αναφέρει:

Ο κ. Σταθόπουλος μας έχει συνηθίσει μέσα στο κατακαλόκαιρο -που ο κόσμος έχει αλλού το μυαλό του- να φέρνει προς ψήφιση στο Δ.Σ. σημαντικά θέματα της πόλης. Πέρυσι το έκανε με τη αγορά της Βίλας Ιόλα, φέτος με το Γιαβάσειο. 

Το σημαντικότερο είναι ότι, ενώ επί 4 χρόνια έμεινε άπραγος, βιάζεται 10 μήνες πριν από τις εκλογές να «αξιοποιήσει» τη δημοτική περιουσία. Γιατί άραγε; 

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Τις όποιες αποφάσεις πρέπει να τις λάβει η επόμενη δημοτική αρχή, η οποία μάλιστα θα έχει προκύψει και με την απλή αναλογική.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet