«Ο Sole Mio»: τραγούδια όπερας στη Ρεματιά
Πολιτισμός

«Ο Sole Mio»: τραγούδια όπερας στη Ρεματιά

Μια μουσική βραδιά με αγαπημένες μελωδίες από γνωστές όπερες, μιούζικαλ, ιταλικές καντσονέτες, ισπανικές θαρθουέλες και τραγούδια από όλο τον κόσμο παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 9 το βράδυ. Στη μουσική παράσταση «Ο Sole Mio» οκταμελής ορχήστρα δωματίου συνοδεύει τους διακεκριμένους καλλιτέχνες της όπερας Αντώνη Κορωναίο (τενόρο) και Σταμάτη Μπερή (τενόρο) και τον νέο τενόρο Δημήτρη Αλεξανδρίδη. Διευθύνει ο μαέστρος και ενορχηστρωτής Θοδωρής Λεμπέσης.

Στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet