Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού: Ενημέρωση πολιτών για την απόθεση ογκωδών απορριμμάτων
Κοινωνία

Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού: Ενημέρωση πολιτών για την απόθεση ογκωδών απορριμμάτων

Για τους ορθούς τρόπους απόθεσης ογκωδών απορριμμάτων ενημερώνει τους πολίτες ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Δήμου σημειώνονται τα εξής:

Η καθαριότητα της πόλης και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και διέπονται  από υποχρεώσεις και δικαιώματα.

Το φαινόμενο της παρουσίας παλαιών επίπλων, στρωμάτων, παλιών τηλεοράσεων και ηλεκτρικών συσκευών, κ.λπ. πεταμένα σε πεζοδρόμια, πάρκα και στους δρόμους, τα οποία εμποδίζουν την κυκλοφορία των πολιτών, αποτελούν όχι μόνο εστία ρύπανσης, αλλά και προσκαλούν διάφορους «συλλέκτες» στην περιοχή μας.

Θέλετε να πετάξετε ογκώδη αντικείμενα όπως στρώμα, καρέκλα, καναπέ, τραπέζια, κ.λπ.; Η αντιμετώπιση είναι απλή και αποτελεί δείγμα του πολιτισμού μας.

Ένα τηλεφώνημα στη Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου (213 2014516 και 213 2014518), αρκεί ώστε να διευκρινιστεί η ώρα που μπορείτε να βγάλετε έξω από το σπίτι σας το ογκώδες αντικείμενο που επιθυμείτε να απορρίψετε.

Θέλετε να πετάξετε παλιές ηλεκτρικές συσκευές, όπως ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, τηλεοράσεις, θερμοσίφωνες, κλιματιστικά, κλπ;

Μια από τις σημαντικές παροχές του Δήμου μας είναι η παραλαβή τους από τον χώρο σας, μετά από ραντεβού και χωρίς χρέωση, από την αδειοδοτημένη εταιρεία ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών (τηλ. 210 4002620).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet