Στη Δημοτική Συμμαχία ο Αθανάσιος Μπάρκας
Πολιτική

Στη Δημοτική Συμμαχία ο Αθανάσιος Μπάρκας

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό Δημοτική Συμμαχία ως δημοτικός σύμβουλος δήλωσε την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 στον επικεφαλής του συνδυασμού, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, ο ανεξαρτητοποιηθείς από τον συνδυασμό Συμπολιτεία τοπικός σύμβουλος Αθανάσιος Μπάρκας.

H δήλωση της υποψηφιότητας του τοπικού συμβούλου Αθανάσιου Μπάρκα για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, «το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε συνέχεια συζητήσεων που έγιναν τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία και του ανεξάρτητου τοπικού συμβούλου». Στη δήλωσή του ο κ. Αθανάσιος Μπάρκας τόνισε ότι «εκτιμά απεριόριστα το έργο και την αυτοδιοικητική προσωπικότητα του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη που εμπνέει ασφάλεια, σοβαρότητα και εμπιστοσύνη για τον τόπο και τους ανθρώπους του και συστρατεύεται στη μεγάλη διαχρονική επιτυχή προσπάθειά του για τον τόπο και τους ανθρώπους του».

Ο κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης υποδέθτηκε το νέο στέλεχος στον συνδυασμό Δημοτική Συμμαχία και του εξέφρασε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του, δηλώνοντας ότι «ο τόπος και οι άνθρωποι του Δήμου Πεντέλης έχουν ανάγκη από ικανά και ανιδιοτελή στελέχη της προσφοράς και του καθήκοντος και η συστράτευσή του στον αγώνα για τον άνθρωπο και το Πεντελικό περιβάλλον αποτελεί εφαλτήριο για ολοένα καλύτερες μέρες για τον Δήμο μας».

Ο δήμαρχος κλείνοντας ανέφερε ότι «η μετακίνηση του κ. Μπάρκα στον συνδυασμό του είναι η δεύτερη μετακίνηση συμβούλου μετά από εκείνη του κ. Τζουμάκα και εκτιμά ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να προσκαλέσουμε να συστρατευθούν μαζί μας όλα τα ικανά και ανιδιοτελή στελέχη της κοινωνίας που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο, ώστε μέσα από το νέο δύσκολο αυτοδιοικητικό πλαίσιο που διαμορφώνει η εφαρμογή του “Κλεισθένη I” να αναδειχθεί ένας ισχυρός αυτοδιοικητικός φορέας διοίκησης στον Δήμο Πεντέλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet