Στο «Δρομοκαΐτειο» με εντολή εισαγγελέα η 55χρονη που φέρεται να χαράκωνε μωρά
Κοινωνία

Στο «Δρομοκαΐτειο» με εντολή εισαγγελέα η 55χρονη που φέρεται να χαράκωνε μωρά

Τον εγκλεισμό στο «Δρομοκαΐτειο» της 55χρονης που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα αποφάσισαν οι γιατροί του Νοσοκομείου. Μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, οι γιατροί του «Δρομοκαΐτειου» έκριναν ότι η γυναίκα χρήζει νοσηλείας.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της 55χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.

Χθες, κατά την προσαγωγή της στο Αυτόφωρο, όπου έχει παραπεμφθεί να δικαστεί, η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και δήλωσε ότι είναι μητέρα και λατρεύει τα παιδιά.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει» υποστήριξε.

Η δίκη της αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet