Video

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Συνεχίζεται η εγκληματική αδιαφορία της διοίκησης Στεργίου στο Πεντελικό – VIDEO

Παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες, από τον περασμένο Απρίλιο, η «περιβαλλοντικά εγκληματική αδιαφορία» της δημοτικής Αρχής Πεντέλης συνεχίζεται, μέσω της διόγκωσης των «αυτοσχέδιων χωματερών» στον Δήμο, όπως καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή.

Εν μέσω Ιουλίου κι ενώ αναμένονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες, η «πυριτιδαποθήκη» στις δημοτικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, όχι μόνο δεν «εξουδετερώθηκε», αλλά γιγαντώθηκε, όπως δείχνει το βίντεο που τράβηξε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης και μέλος της δημοτικής παράταξης Γιάννης Ζούνης.

Όπως φαίνεται από τα αποκαλυπτικά πλάνα, όγκοι κλαδιών, μαζί με σκουπίδια, «κοσμούν» τον συγκεκριμένο χώρο, με τον κίνδυνο -ανά πάσα στιγμή» να μετατραπούν σε «φυτίλι» που θα αναφλέξει όλη την περιοχή.

Σχετικά με τη στάση της διοίκησης του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη στο όλο θέμα η παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή σημειώνει:

«Ξεπερνά κάθε όριο η εγκληματική αδιαφορία της διοίκησης Στεργίου, που εξακολουθεί -παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες μας- να διατηρεί και να διευρύνει την αυτοσχέδια χωματερή στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης. Άραγε, αυτό εννοούσε όλα αυτά τα χρόνια που φώναζε για τη σημασία που έχει η πρόληψη στην προστασία της δασικής περιουσίας μας; Έτσι, αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να λειτουργούν οι υπεύθυνες δημοτικές αρχές;

Κι αφού ο κ. Στεργίου μάλλον βρίσκεται σε… πρόωρες διακοπές από τα καθήκοντά του, μήπως υπάρχει κάποια άλλη Αρχή να παρέμβει, γλιτώνοντας το Πεντελικό από μια ακόμη πύρινη περιπέτεια;».

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Μάρθα Κοβατση

    Εκτός από την νέα χωματερή στο βουνό, όλη η πόλη έχει γεμίσει μικρές χωματερες.
    Έχω στείλει φωτογραφίες στον Δήμαρχο και στον αντιδήμαρχο κ.Παπακωνσταντινου.
    Επίσης έχω καταθέσει παράπονα προς τον αντιδήμαρχο καθαριότητας .
    Η απάντηση είναι, ότι όλα βαίνουν καλώς.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet