Γιώργος Πατούλης: «Παρών» για τον Δήμο Αθηναίων
Αυτοδιοίκηση

Γιώργος Πατούλης: «Παρών» για τον Δήμο Αθηναίων

«Παρών» στη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Αθήνας δηλώνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, τονίζοντας ότι για εκείνον αξία δεν έχει το κομματικό χρίσμα αλλά το χρίσμα του αθηναϊκού λαού. «Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν αρκεί απλώς η Αθήνα να αλλάξει δήμαρχο, για να αναστρέψουμε την εικόνα παρακμής στην οποία έχει περιέλθει», σημειώνει.

Ο κ. Πατούλης μιλώντας στην «ΕΦ. Συν.» και αναφερόμενος στον νυν δήμαρχο, Γιώργο Καμίνη, τον χαρακτηρίζει  ως «ένα σοβαρό άνθρωπο με όραμα», προσθέτοντας ότι «το αποτέλεσμα αδίκησε το όραμά του και δυστυχώς ή ευτυχώς όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος». 

Παράλληλα, ασκεί θετική κριτική στο έργο και την προσωπικότητα των παλαιότερων δημάρχων (Δ. Μπέης, Αν. Τρίτσης, Δ. Αβραμόπουλος, Ν. Κακλαμάνης, Ντ. Μπακογιάννη), ενώ για το εάν θα επηρεαστεί η απόφασή του από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη διευκρινίζει ότι ποτέ δεν έχει λάβει αποφάσεις για τα επόμενα πολιτικά του βήματα σε σχέση με τις αποφάσεις των άλλων. «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτό πρέπει να γίνει τώρα», επισημαίνει.

Επαναλαμβάνει δε ότι μόνο καλό θα κάνει στην «πόλη της καρδιάς μας» η ενασχόληση όσο το δυνατόν περισσότερων με τα ζητήματά της.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet