Συνάντηση Κώστα Τίγκα με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Αθλητισμός

Συνάντηση Κώστα Τίγκα με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού, Κώστας Τίγκας, συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Θεόδωρο Γκλεζάκο.

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, Δημήτρη Οικονόμου, πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση του σημαντικού έργου, των πρωτοπόρων δράσεων αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΔΟΠΑΠ.

Ο κ. Τίγκας, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζόμενους  στον ΔΟΠΑΠ για το σημαντικό έργο που επιτελούν. Θέλω όμως να τονίσω ότι πρέπει να υπάρξει  ενίσχυση των κοινωνικών παροχών που σχετίζονται με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Η κοινωνική ευαισθησία, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στις ανάγκες των πιο αδύναμων αποτελούν ύψιστη υποχρέωση των Δήμων και θεμέλιο λίθο κάθε πολιτισμένης κοινωνίας».

Μέλη της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού θα συνεχίσουν τις επισκέψεις στα Νομικά Πρόσωπα και στις Υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να συζητήσουν από κοντά με τους εργαζόμενους και να κατανοήσουν σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται το εξής: «Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε ένα ολοκληρωμένο και απολύτως υλοποιήσιμο πρόγραμμα, που θα βελτιώσει ουσιαστικά την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet