Οικονομική βοήθεια από τον «Θουκιδίδη» για τον Μιχάλη Βάσση του «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

Οικονομική βοήθεια από τον «Θουκιδίδη» για τον Μιχάλη Βάσση του «Αριστοτέλη»

Ο Σκακιστικός Όμιλος Αλίμου – Πνευματικά Αθλήματα «Ο Θουκυδίδης» διοργανώνει Σκακιστικά Τουρνουά Μπλιτζ στις 27 Ιουλίου 2018 και Ράπιντ στις 29 Ιουλίου 2018, καθώς και αγώνες Επίδειξης Σιμουλτανέ την 1η Αυγούστου 2018, στην έδρα του Συλλόγου (Πάτμου 1 και Δωδεκανήσου, Άλιμος). Τα καθαρά έσοδα από τις ανωτέρω διοργανώσεις θα αποδοθούν στην οικογένεια του Μιχάλη Βάσση, του 8χρονου Πανελληνιονίκη Πρωταθλητή από τον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Λυκόβρυσης – Πεύκης, με σκοπό την κάλυψη ενός μέρους των εξόδων που απαιτούνται για την συμμετοχή του στους τελικούς του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Λετονία.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Αλίμου – Πνευματικά αθλήματα «Ο Θουκυδίδης» είναι ο εμπνευστής της δράσης Μ. ΠΡΩ. Σ. (Μικροί Πρωταγωνιστές Σκακιού), η οποία, μέσω διαφόρων σκακιστικών διοργανώσεων, βοηθά νεαρούς σκακιστές – σκακίστριες στην εξέλιξη του ταλέντου τους και της σταδιοδρομίας τους.

«Όλοι οι σκακιστές – σκακίστριες του «Αριστοτέλη» και άλλων σωματείων είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στις συγκεκριμένες διοργανώσεις με τον ευγενή αυτό σκοπό» αναφέρει ο Σύλλογος «Αριστοτέλης» και προσθέτει: «Η διοίκηση του Συλλόγου και η οικογένεια του Μιχάλη Βάσση ευχαριστούν τον “Θουκυδίδη” για την αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet