Η Ρεματιά… αποχαιρετά τον Μάνο Ελευθερίου
Πολιτισμός

Η Ρεματιά… αποχαιρετά τον Μάνο Ελευθερίου

Βαθιά θλίψη προκαλεί στους ανθρώπους του Δήμου Χαλανδρίου η απώλεια του μεγάλου μας ποιητή, πεζογράφου και στιχουργού Μάνου Ελευθερίου. «Όλοι και όλες μας περιμέναμε ότι θα τον συναντήσουμε στη Ρεματιά για να τραγουδήσουμε μαζί τα τραγούδια του κατά την προγραμματισμένη εκδήλωση – αφιέρωμα του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τετάρτη 25 Ιουλίου» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Χαλανδρίου.

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης

Σε κλίμα ιδιαίτερης φόρτισης και συγκίνησης η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου καλεί όλους και όλες μας να τιμήσουμε την αθάνατη μνήμη του Μάνου Ελευθερίου αποχαιρετώντας τον με τα τραγούδια του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της βραδιάς, η οποία θα ξεκινήσει στις 21:00, ο Θάνος Ολύμπιος, η Λιζέτα Νικολάου και ο Βασίλης Πάτσιος, τρεις ερμηνευτές που έχουν δισκογραφήσει τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου, παρουσιάζουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του σπουδαίου στιχουργού με τη συνοδεία πενταμελούς ορχήστρας: Χρήστος Κουμούσης (πιάνο), Λευτέρης Λαζάρου (μπουζούκι), Γιάννης Καλκάνης (ντραμς), Δημήτρης Μαργαρίτης (μπάσο), Γιώργος Πατσιώτης (κιθάρα).

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet