Εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους η Δημοτική Κατασκήνωση Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους η Δημοτική Κατασκήνωση Ν. Ιωνίας

Εκκενώθηκε, για προληπτικούς λόγους, η Δημοτική Κατασκήνωση Νέας Ιωνίας στο Αλεποχώρι, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Ν. Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης.

Σε σχετική ανακοίνωση του δημάρχου σημειώνεται:

«Για λόγους ασφαλείας, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος και εντελώς προληπτικά αποφασίζεται η εκκένωση της Δημοτικής Κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι για σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου 2018. Όλοι οι κατασκηνωτές θα μεταφερθούν με μέσα του Δήμου και θα μπορούν να παραληφθούν από τους γονείς τους στο σημείο αναχώρησης, δηλαδή, στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας. Προκειμένου να είναι ακριβής η ώρα άφιξής τους, τα κινητά τηλέφωνα θα δοθούν στα ίδια τα παιδιά για επικοινωνία.
Παρακαλείσθε να μην χρησιμοποιήσετε δικά σας μεταφορικά μέσα προς την κατασκήνωση γιατί ενδεχομένως θα προκληθεί μπλοκάρισμα στον εσωτερικό δρόμο».

Μάλιστα, ο δήμαρχος βρέθηκε κοντά στα παιδιά στην Κατασκήνωση χθες το βράδυ, Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, και παρέμεινε όλο το βράδυ έως το πρωί σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου, προς επιβεβαίωση ότι η Κατασκήνωση δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο από τις πυρκαγιές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet