Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της οδού Αποστολοπούλου
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της οδού Αποστολοπούλου

Εντός των επομένων ημερών θα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου διαχείρισης των όμβριων υδάτων στην περιοχή της Αποστολοπούλου. Απομένει η έγκριση της Τροχαίας έτσι ώστε να εγκατασταθεί  η νέα σήμανση που θα παραλάβει την εγκεκριμένη κυκλοφοριακή ρύθμιση.

Σε αυτή τη φάση, που θα διαρκέσει λιγότερο από βδομάδα, οι εργασίες θα γίνουν επί της οδού Αποστολοπούλου στο κομμάτι από την οδό Σαρανταπόρου μέχρι το κόμβο Εθν. Αντιστάσεως και Φιλικής εταιρείας. Κατά τις πρώτες δύο μέρες των εργασιών  θα διακοπεί η κυκλοφορία και στην οδό Σαρανταπόρου από Αποστολοπούλου προς Γιαννιτσών.

Για όσο καιρό θα εκτελούνται οι εργασίες η οδός θα παραμείνει στο συγκεκριμένο μήκος  κλειστή και θα υπάρξουν οι εξής ρυθμίσεις:

Για το ρεύμα κίνησης προς Χαλάνδρι

Η κυκλοφορία για όσους κινούνται στην οδό Αποστολοπούλου και θέλουν να βγουν στην Εθνικής Αντιστάσεως θα γίνεται ως εξής: θα στρίβουν αριστερά στην Σαρανταπόρου και δεξιά στην Εθνικής Αντιστάσεως και στη συνέχεια κανονικά όπως σήμερα.

Για το ρεύμα κίνησης προς νέο Ψυχικό

Η κυκλοφορία για αυτούς που κινούνται στην Εθνικής Αντιστάσεως και θέλουν να εισέλθουν στην οδό Αποστολοπούλου θα γίνεται ως εξής: θα συνεχίζουν ευθεία στην Εθνικής Αντιστάσεως και θα στρίβουν αριστερά στην οδό Λευκάδος, δεξιά  στην οδό Αποστολοπούλου και στη συνέχεια κανονικά όπως και σήμερα.

Δείτε εδώ το χάρτη

Μεταβολές στη γραμμή λεωφορείου 402 Κατεχάκη – Χαλάνδρι

  • Στην διαδρομή προς Χαλάνδρι η γραμμή τροποποιείται ως εξής:25ης Μαρτίου, αριστερά Τζαβέλλα, δεξιά Εθν. Αντιστάσεως ως Αποστολοπούλου και συνέχεια ως έχει.
  • Καταργούνται οι στάσεις  1η 2η, και 3η στην οδό Αποστολοπούλου.

Στη διαδρομή προς Κατεχάκη η γραμμή τροποποιείται ως εξής:

  • Αντί να εισέρθουμε στην Αποστολοπούλου, μπαίνουμε Εθν. Αντιστάσεως, αριστερά στην Τζαβέλα , δεξιά στην 25ης Μαρτίου και συνέχεια ως έχει.
  • Καταργούνται οι στάσεις 3η , 2η, 1η στην οδό Αποστολοπούλου.

Πληροφορίες 213 2023952

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet