Ανοίγει η διαδικασία εγγραφής μέσω voucher στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ανοίγει η διαδικασία εγγραφής μέσω voucher στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ανοικτές θα παραμείνουν όλο το καλοκαίρι οι διοικητικές υπηρεσίες των παιδικών σταθμών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προκειμένου οι δικαιούχοι των vouchers από το πρόγραμμα επιδότησης τροφείων του ΕΣΠΑ να μπορούν να πραγματοποιούν εγγραφές για τη νέα σχολική περίοδο.

Για την ακρίβεια, οι ωφελούμενες μητέρες (ή ο δικαιούχος κηδεμόνας) από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» μπορούν από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 -επομένη της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων- και έως τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, να προσέρχονται με το voucher στα γραφεία των παιδικών σταθμών, στην οδό Βορείου Ηπείρου αρ. 41, ώστε να πραγματοποιηθεί η κατοχύρωση της εγγραφής του παιδιού τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενες μητέρες από το παραπάνω πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το Ερωτηματολόγιο Εξόδου, την 31η Ιουλίου και να το προσκομίσουν στον σταθμό φοίτησης του παιδιού τους.

Για τις υπόλοιπες αιτήσεις και συγκεκριμένα για τα παιδιά που οι γονείς έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής πρώτη φορά, τα αποτελέσματα θα εκδοθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, με δεδομένο ότι το ΕΣΠΑ έχει δώσει καταληκτική ημερομηνία υποβολής των vouchers στους σταθμούς, την 3η Σεπτεμβρίου.

Τα παιδιά που οι γονείς έχουν υποβάλλει αίτηση επανεγγραφής ή μετακίνησης σε άλλο σταθμό, μπορούν να προσέλθουν κανονικά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, στον σταθμό της επιλογής τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet