«Δείπνο με φίλους»… σερβίρεται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

«Δείπνο με φίλους»… σερβίρεται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Ένα εξαιρετικό, σύγχρονο έργο, αστείο και συγχρόνως «σκοτεινό», είναι το «Δείπνο με φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις, που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Βαλτινός, μαζί με τον Κλέων Γρηγοριάδη, τη Ρένια Λουιζίδου και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2014 Δήμου Χαλανδρίου, στο «Ευριπίδειο» Θέατρο Ρεματιάς, το Σάββατο 5 Ιουλίου.

Η παράσταση θα παίζεται από τον Οκτώβριο στο θέατρο «Ιλίσια».

Δύο γυναίκες, δύο άντρες, δύο ζευγάρια, τέσσερις φίλοι. Τέσσερις άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής, ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, ως αντίπαλοι, ως εχθροί και σύντροφοι. Ο ένας αποφασίζει να σπάσει τον σύνδεσμο. Οι συνέπειες αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα.

Το «Δείπνο με φίλους» το οποίο ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωτοπαρουσίασε στο ελληνικό κοινό με τεράστια επιτυχία πριν δεκατρία χρόνια, έχει τιμηθεί επίσης με το Βραβείο της Ένωσης Αμερικάνων Κριτικών, το Βραβείο Lucile Lortel και Outer Critics Circle, καθώς και το Βραβείο Dramatists Guild Hull-Warriner.

Την παράσταση του Θέατρο «Ιλίσια» σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος έχει κάνει και την απόδοση μαζί με τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Η σκηνογραφική επιμέλεια και τα κοστούμια είναι του Γιάννη Μετζικώφ και οι φωτισμοί της Μελίνας Μάσχα. Φωτογραφίες και video-art Θωμάς Χρυσοχοΐδης. Σύνθεση ήχων Κώστας Εμμανουηλίδης. Βοηθός σκηνοθέτη η Χαρά Μπαλτά.

Ώρα Έναρξης : 21:00 (Διάρκεια: 180′)

Τιμές Εισιτηρίων:

  • Κανονικό: 18 ευρώ
  • Φοιτητικό – ανέργων – συνταξιούχων: 12 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Κανονικό: 16 ευρώ
  • Φοιτητικό – ανέργων – συνταξιούχων: 12 ευρώ

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης», Ανδ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6800644.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet