Καταγγελία δημάρχου Ραφήνας: Πλαστογραφήθηκαν έγγραφα για εκκένωση της περιοχής
Αυτοδιοίκηση

Καταγγελία δημάρχου Ραφήνας: Πλαστογραφήθηκαν έγγραφα για εκκένωση της περιοχής

Για κατάθεση πλαστών εγγράφων στην ανακρίτρια από περιφερειακή σύμβουλο έκανε λόγο ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ-1, είπε ότι «στη χθεσινή κατάθεση στην ανακρίτρια αποκαλύφθηκε μια μεγάλη σκευωρία. Η περιφερειακή σύμβουλος, αναπληρώτρια σε θέματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής και αρμόδια κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, τόλμησε και έκανε πλαστό πρακτικό. Συγκάλεσε το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας σε επίπεδο Περιφέρειας στην Παλλήνη».

«Δεν έγινε συντονιστικό και τόλμησε και συνέταξε πρακτικό. Μπορείτε να πάρετε και τον δήμαρχο Διονύσου, ο οποίος φέρεται ότι ήταν εκεί, συμμετέχει σε ένα συντονιστικό όργανο που ποτέ δεν συνεδρίασε».

«Αυτοί είναι πολλοί και εγώ είμαι ένας, αλλά έχω τις αποδείξεις στα χέρια μου, θα τις καταθέσω και τότε θα δούμε ποιος θα πάει φυλακή», πρόσθεσε.

Ο κύριος Μπουρνούς το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιουλίου τόνισε ότι εκτιμά πως ο τελικός αριθμός των νεκρών θα είναι περίπου 120.

«Σας λέω από την αρχή ότι θα είναι τριψήφιο το νούμερο, γιατί ήμουν μέσα στη φωτιά. Σας λέω ότι οι νεκροί θα είναι 120. Άκουσα ότι βρέθηκε άλλος ένας νεκρός πριν από λίγο. Όλοι οι αγνοούμενοι φυσιολογικά δεν είναι εν ζωή, εκτός αν δεν έχουν ταυτοποιηθεί κάποιοι νεκροί και κλείσει ο κατάλογος με ταυτοποίηση κάποιων ανθρώπων που αγνοούνται και τους βρουν ότι είναι μέσα στους νεκρούς. Αν ο αριθμός των νεκρών με τον αριθμό των αγνοουμένων είναι προσθετικός, είναι πάνω από εκατό».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet