Λευτέρης Κοντουλάκος: Είπες πολλά δήμαρχε, αλλά δεν είπες μια συγνώμη…
Κοινωνία

Λευτέρης Κοντουλάκος: Είπες πολλά δήμαρχε, αλλά δεν είπες μια συγνώμη…

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κοντουλάκος απευθύνει ένα δριμύ κατηγορώ προς τον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλη (χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει), κατηγορώντας τον για ανυπαρξία μέτρων πρόληψης πριν η φωτιά στην Νταού Πεντέλης ξεφύγει και κατακάψει την Ανατολική Αττική, αλλά και για τις δηλώσεις του μετά τη φονική πυρκαγιά.

Στην ανάρτησή του καταλήγει με την επισήμανση ότι ο δήμαρχος είπε πολλά, αλλά δεν ζήτηση συγνώμη.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Κοντουλάκου:

Και τώρα τι να πεις…

Πόνος, Θλίψη, ξεκληρισμένες οικογένειες, εθνική καταστροφή… όμως εμείς είδαμε ένα καλώδιο και μόνο, πήγαμε σε 3 λεπτά στη φωτιά, ήρθαν σε 7 λεπτά πυροσβεστικά, κάναμε ένα τηλέφωνο στον υπουργό και ήρθαν σε 7 λεπτά πάλι αεροπλάνα, πόσο τυχεροί… εμείς σωθήκαμε γιατί είχαμε τον υπουργό.

Και τώρα τι να πεις… ήσουν σε 3 λεπτά στην φωτιά αλλά δεν είδες αλλά ούτε άκουσες για 65χρονο που έκαιγε ξερά κλαδιά κατά τα λεγόμενα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής, παρά μόνο είδες ένα καλώδιο της ΔΕΗ να καίγεται, πόσο άδικο όμως να σε διαψεύδει η ΔΕΔΔΗΕ.

Και τώρα τι να πεις… πήρες ένα τηλέφωνο και σε 7 λεπτά ήρθαν τα πυροσβεστικά, της Ραφήνας πρώτα και ύστερα τα δικά σου… πόσο άδικο όμως να μην έχεις πάρει μέτρα πρόληψης που διδάσκεις παντού και να μην έχεις πυροφυλάκιο στα υψώματα της Νταού, να μην έχεις όχημα του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας της Πεντέλης σε βάρδια εφόσον ήξερες για βαθμό επικινδυνότητας 4. Εκτός και αν θεωρείς πως η Νταού ανήκει στη Ραφήνα.

Και τώρα τι να πεις… πήρες ένα τηλέφωνο τον υπουργό και έστειλε σε 10 λεπτά αεροπλάνα… τι κρίμα όμως που δεν βγαίνουν οι χρόνοι.

Και τώρα τι να πεις… που ξέφυγε η φωτιά και κατέληξε σε εθνική τραγωδία μετρώντας μόνο πληγές… είπες όμως πως η κρατική μηχανή λειτούργησε άψογα και ευλόγησες τα γένια του υπουργού- φίλου σου κυρίου Τόσκα, είπες πως οι συνάδερφοί σου δήμαρχοι Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνα δεν έκαναν καλά τη δουλεία τους, είπες πως η φωτιά πηγαίνει προς τον Διόνυσο (λάθος εκτίμηση… δεν φταις), όμως ξέχασες να ενημερώσεις τον δήμαρχο Διονύσου, πως ίσως έχεις πρόβλημα στην πόλη σου, είπες πως η μάχη έπρεπε να δοθεί στη Λεωφόρο Μαραθώνος… όμως το πήρες πίσω την επόμενη μέρα… είπες, είπες και τι δεν είπες.

Να σου πω όμως τι δεν είπες… δεν τα κατάφερα αυτή τη φορά… ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet