Παρέμβαση της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020 για τον εθελοντισμό και τη φύλαξη των δασών του Δήμου
Κοινωνία

Παρέμβαση της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020 για τον εθελοντισμό και τη φύλαξη των δασών του Δήμου

Από το γραφείο της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 εκδόθηκε ανακοίνωση, σχετικά με την πρόσφατη έκκληση του αντιδημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κωνσταντίνου Νικολιδάκη, για την ενίσχυση της ομάδας εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει τα εξής:

Αναμφισβήτητα ζήσαμε και ζούμε τραγικές στιγμές τον τελευταίο καιρό! Η πατρίδα μας θρηνεί συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα και μαρτυρικά. Οι φωτιές, που στο πέρασμά τους σκόρπισαν τον όλεθρο και την καταστροφή, άφησαν σε όλους μας ανεξίτηλα τα σημάδια της απόγνωσης και της απογοήτευσης συγχρόνως. Όμως, είναι απόλυτη ανάγκη να διδαχθούμε από το δράμα που ζήσαμε γιατί και η πόλη μας διαθέτει πανέμορφα αστικά δάση που είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τη ζωή και την ιστορία της.

Έτσι είμαστε απόλυτα υποχρεωμένοι να συμφωνήσουμε με τα όσα γράφει ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος της προστασίας του περιβάλλοντος, ο κ. Νικολιδάκης Κώστας, για την πρόληψη και την προστασία των δασών μας. Άλλωστε αυτό ακριβώς έχουμε επισημάνει ως αδήριτη ανάγκη τόσο σε πρόσφατο άρθρο μας όσο και σε προηγουμένων ετών. Η ανάγκη φύλαξης των δασών μας από επιβουλές, είτε απρόοπτες είτε ηθελημένες, είναι άμεση και ανελαστική υποχρέωση όλων μας!  Και όχι μόνο στα λόγια αλλά με έργα, τα οποία πολλές φορές απαιτούν θυσίες και διάθεση πολλές φορές άδολης προσφοράς.

Συμφωνούμε απόλυτα με τα όσα υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος και υπερθεματίζουμε για την ανάγκη εθελοντών να πλαισιώσουν τις ομάδες περιφρούρησης των δασών μας, χωρίς όρια και μικροπαραταξιακούς υπολογισμούς. Ενωμένοι μπορούμε, είναι το δικό μας σύνθημα και υποσχόμαστε να σταθούμε έμπρακτα και αποτελεσματικά στις προσπάθειες της δημοτικής Αρχής. Εμείς τα καλά τα επαινούμε και τα υποστηρίζουμε γιατί πιστεύουμε απόλυτα στο κεντρικό μας σύνθημα: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet