Επιστολή συμπαράστασης CEMR προς ΚΕΔΕ για τα θύματα & τους πληγέντες από τις πυρκαγιές
Αυτοδιοίκηση

Επιστολή συμπαράστασης CEMR προς ΚΕΔΕ για τα θύματα & τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Πληθαίνουν οι εκφράσεις αλληλεγγύης σημαντικών φορέων της Αυτοδιοίκησης του εξωτερικού προς τους πυρόπληκτους Δήμους της χώρας μας και την ελληνική Αυτοδιοίκηση.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, δέχθηκε επιστολή συμπαράστασης και στήριξης από τον πρόεδρο Stefano Bonaccini και τον γενικό γραμματέα Frederic Vallier του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης (CEMR) στο οποίο ο ίδιος είναι αντιπρόεδρος.

Στην επιστολή εκφράζονται τα ειλικρινή συλλυπητήρια του προεδρείου και όλων των μελών του Συμβουλίου προς τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και η συμπαράστασή τους σε όσους πολίτες επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών μεταφέρουν την αλληλεγγύη της Ευρώπης προς τον ελληνικό λαό και εύχονται στους «Έλληνες φίλους τους» κουράγιο και δύναμη.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος σε μήνυμα του ευχαριστεί, για άλλη μία φορά, όλους τους συναδέλφους του στο εξωτερικό για την αμέριστη συμπαράστασή τους σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη χώρα και τονίζει: «Η ενότητα και η ομοψυχία εντός και εκτός συνόρων είναι η δύναμη μας να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μία καλύτερη Ελλάδα, ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet