Λαμία: Εκτροχιάστηκε τρένο μέσα στον σταθμό – Μία τραυματίας
Κοινωνία

Λαμία: Εκτροχιάστηκε τρένο μέσα στον σταθμό – Μία τραυματίας

Πάνω σε αποθήκη στον σταθμό της Λαμίας έπεσε μικρή επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγια Λιανοκλάδι – Στυλίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα.

Ο εκτροχιασμός έγινε στις 5:40 τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Αυγούστου στον σταθμό του ΟΣΕ μέσα στη Λαμία, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Το τρένο κινούμενο από Λιανοκλάδι προς Στυλίδα μόλις μπήκε στον σταθμό της Λαμίας εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην αποθήκη που υπάρχει στο σημείο και να τη διαλύσει κυριολεκτικά.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr μέσα στο τρένο ήταν ελάχιστοι επιβάτες. Μια 48χρονη συνοδός, που εργάζεται ως προϊσταμένη στον ΟΣΕ, τραυματίστηκε.

Χρειάστηκε μάλιστα οι πυροσβέστες να κόψουν τα κάγκελα για να την απεγκλωβίσουν και στη συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ακόμη μια 50χρονη επιβάτης του τρένου.

Ο μηχανοδηγός αρχικά εγκατέλειψε το σημείο. Ωστόσο, αργότερα εμφανίστηκε αυτοβούλως στην τροχαία για να καταθέσει. «Ίσως ο άνθρωπος πανικοβλήθηκε και γι΄΄ αυτό έφυγε. Πρόκειται για εξαιρετικό συνάδελφο…» είπε εργαζόμενος στον ΟΣΕ.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet