Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Έκκληση προς τους Δήμους της Αττικής να συνδράμουν τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου
Αυτοδιοίκηση

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Έκκληση προς τους Δήμους της Αττικής να συνδράμουν τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Τη συνδρομή των Δήμων της Αττικής στην προσπάθεια αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές, με μηχανήματα έργου και προσωπικό ζήτησε, μέσω σχετικής επιστολής που τους απέστειλε, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, κατόπιν σχετικού αιτήματος που δέχθηκε από τον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς.

Ο κ. Μπουρνούς στην επιστολή που απέστειλε στον κ. Πατούλη εκφράζει τις ευχαριστίες του «για την αμέριστη συνδρομή της ΚΕΔΕ στη στήριξη των πυρόπληκτων Δήμων» και υπογραμμίζει την ανάγκη να ενισχυθεί ο Δήμος με μηχανήματα έργου και ανθρώπινο δυναμικό για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών.

Σε μήνυμα του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισήμανε τα εξής:

«Η επόμενη μέρα για τους Δήμους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές είναι πολύ δύσκολη. Οφείλουμε όλοι να τους στηρίξουμε έμπρακτα, με όσα μέσα διαθέτουμε, προκειμένου η αποκατάσταση των ζημιών να γίνει με ταχύτερες διαδικασίες. Σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται κανείς δεν είναι μόνος του. Καλώ όλους τους δημάρχους Αττικής να συνδράμουν τον Δήμο Ραφήνας, όπως κάναμε και για τον Δήμο Μαραθώνα, προκειμένου να επουλώσουμε πιο γρήγορα τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές.

»Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να είναι παρούσα και στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet