Συμπολιτεία: Η «απάντηση» Στεργίου για τη φωτιά δείχνει ενοχή
Κοινωνία

Συμπολιτεία: Η «απάντηση» Στεργίου για τη φωτιά δείχνει ενοχή

«Ας απαντήσει επιτέλους ο κ. Στεργίου σε κρίσιμα ερωτήματα για τη φωτιά» τονίζει η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία, που καταλογίζει ευθύνες στον δήμαρχο Πεντέλης για τη φωτιά που ξεκίνησε από την Νταού Πεντέλης και έκαψε την Ανατολική Αττική.

Ανταπαντώντας σε ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης, η Συμπολιτεία επισημαίνει ότι «η “απάντησή” του δημάρχου Πεντέλης δείχνει ενοχή».

Ακολουθεί η απάντηση:

Στο δελτίο Τύπου της Συμπολιτείας ο κ. Στεργίου «απάντησε» ως ένοχος. Δεν απάντησε σε κανένα από τα ερωτήματά μας και το όλο ύφος του υποκρύπτει την ενοχή του.

Τα κυρίαρχα ερωτήματα είναι δύο κύριε Στεργίου:

Γιατί ενώ γνωρίζατε ότι η 23 Ιουλίου ήταν η πιο επικίνδυνη μέρα του καλοκαιριού, δεν δώσατε την απαραίτητη προσοχή στην πρόληψη και αφήσατε μια ολόκληρη πόλη χωρίς πυρασφάλεια (μόνο δύο οχήματα κατά δήλωσή σας περιπολούσαν εκείνες τις κρίσιμες ώρες); Γιατί δεν είχατε όχημα στην Νταού, που θα μπορούσε άμεσα να σβήσει τη φωτιά;

Γιατί σπεύσατε να καλύψετε τον εμπρηστή, που κατά τα λεγόμενα της Πυροσβεστικής, είχε ανάψει φωτιά από το πρωί, λίγα μέτρα από το σπίτι σας; Γιατί όπως φαίνεται υιοθετήσατε αμέσως τον ισχυρισμό του εμπρηστή ότι η φωτιά ξεκίνησε από καλώδιο της ΔΕΗ. Είναι προφανές κύριε Στεργίου ότι γνωρίζετε τον εμπρηστή και το καλύψατε συνειδητά.

Ο κ. Στεργίου δεν νιώθει την ανάγκη να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα στην κοινωνία, αλλά συνεχίζει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, χωρίς να πει ένα συγγνώμη για τις ευθύνες και τις παραλήψεις του που οδήγησαν στη φρίκη που έζησε το Μάτι.

Ντροπή του!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet