Π.Ε. Βορείου Τομέα: Τρεις αραγμένες υδροφόρες στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Π.Ε. Βορείου Τομέα: Τρεις αραγμένες υδροφόρες στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου

Ότι ζητεί από την Περιφέρεια Αττικής μία επιπλέον υδροφόρα, ενώ υπάρχουν τρεις αραγμένες στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου, κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου η διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών.

Σε σχετική ανακοίνωση της Π.Ε. επισημαίνονται τα εξής:

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ζητά μία επιπλέον υδροφόρα ενώ έχει τρεις και δύο πυροσβεστικά αραγμένα στο γκαράζ του Δήμου και όχι στα κρίσιμα σημεία

Η Περιφέρεια Αττικής έχει ενημερώσει επανειλημμένα και γραπτώς τον Δήμο Αμαρουσίου πως εκ του νόμου παραχωρεί υδροφόρες και άλλα μηχανήματα μετά από αίτημα του Πυροσβεστικού Σώματος και πάντα ανταποκρίνεται. 

Για λόγους δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων, όπως και σε μια σειρά άλλων ζητημάτων η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου εξακολουθεί να ζητά μισθωμένη από την Περιφέρεια υδροφόρα την ώρα που το Σαββατοκύριακο με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας πρόκλησης πυρκαγιάς (4) είχε σταθμευμένες τρεις υδροφόρες και δύο πυροσβεστικά οχήματα στο αμαξοστάσιο που διαθέτει στην οδό Αμαρουσίου Χαλανδρίου 41.

Και μάλιστα ενώ προηγήθηκε συνεδρίαση ΣΟΠΠ την προηγούμενη μέρα και τονίστηκε από την Περιφέρεια η ανάγκη να βρίσκονται άνθρωποι και μέσα σε μέγιστη ετοιμότητα λόγων των ανέμων.

Μάλιστα, δημότες της πόλης προσκόμισαν στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής το Σάββατο το μεσημέρι φωτογραφίες με τις σχετικές ημερομηνίες και ώρες που φαίνεται καθαρά (μία εξ αυτών επισυνάπτεται) ότι ενώ τα μέσα του Δήμου (υδροφόρες, πυροσβεστικά) έπρεπε να είναι στα κρίσιμα σημεία (Συγγρού, Καρέλλα, Αμαλίειο, Μιμικόπουλου, κ.λπ.) ήταν αραγμένα στο αμαξοστάσιο.

Δυστυχώς στο μόνο που είναι παραγωγική η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου είναι οι ψευδείς ανακοινώσεις είτε πρόκειται για το ρέμα Σαπφούς και το παράνομο αμαξοστάσιο του Δήμου στην οδό Αγίου Αθανασίου, είτε πρόκειται για την παράνομη χωματερή στην Κοκκινιά  είτε πρόκειται ακόμα και για μία υδροφόρα.

Έστω και τώρα την καλούμε να συνεργαστεί με καλή πίστη και όχι να επιδίδεται σε μία λυσσαλέα αντιπαράθεση σε κάθε ευκαιρία όταν μάλιστα βρίσκεται εν αδίκω (και με στοιχεία).

Οι πολίτες θέλουν αποτελέσματα και όχι κόντρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet