Προσκύνημα Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην Παναγία της Εκατονταπυλιανής της Πάρου
Κοινωνία

Προσκύνημα Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην Παναγία της Εκατονταπυλιανής της Πάρου

Προσκύνημα στην Παναγία της Εκατονταπυλιανής στην Πάρο πραγματοποίησε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Ανήμερα της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης, η κ. Πατούλη βρέθηκε στον σημαντικό αυτόν προσκυνηματικό προορισμό της Ορθοδοξίας, όπου χιλιάδες πιστοί συρρέουν κάθε χρόνο για να δεχτούν την ευλογία της Παναγιάς.

Με την ευκαιρία του προσκυνήματός της, η κ. Πατούλη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Φέτος η Γιορτή της Μεγαλόχαρης, αυτή η συμβολική ημέρα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, συνδέεται με την απελευθέρωση των παλικαριών μας και την επιστροφή του στην πατρίδα. Η χάρη της Παναγιάς μας ας είναι προστάτης και οδηγός για τους νέους μας, για τους αξιωματικούς και τους στρατευμένους μας, για όσους φυλάνε Θερμοπύλες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Ας δίνει δύναμη σε όλους μας, ας είναι βάλσαμο για τις καρδιές μας, για ό,τι μας βαραίνει και μας πονά, για τις νωπές πληγές στις ψυχές των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας από την πρόσφατη εθνική τραγωδία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet