Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Έρχεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης στον Δήμο Παλλήνης

0
253 Προβολές

«Ο όρος «πολιτισμός» αποτελεί μία πολυσύνθετη έννοια που συνδέεται τόσο με την έννοια της πόλης, όσο και πρωταρχικά με τους ανθρώπους και την κοινωνία. Σχετίζεται με τη φύση της κοινωνίας, καθώς και την ταυτότητα που δημιουργούν οι άνθρωποι μέσα σε αυτή.

»Ο Δήμος Παλλήνης, θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε προσπάθεια που προάγει τον Πολιτισμό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προώθηση και δημιουργία μιας κοινωνίας από και για τον πολίτη, με την καλλιέργεια κριτικής σκέψης, αλλά και την ενθάρρυνση ανάληψης πρωτοβουλιών» σημειώνει ο Δήμος Παλλήνης, προλογίζοντας τον φετινό Πολιτιστικό Σεπτέμβρη.

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης αποτελεί πολυετή Θεσμό και γιορτή του πολιτισμού για την πόλη, αναδεικνύοντας κυρίως την πολύτιμη δράση των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων της περιοχής, προσφέροντας ποιοτικές στιγμές ψυχαγωγίας.

«Σας καλώ όλους για την ενεργή συμμετοχή σας στα πολιτιστικά δρώμενα του φετινού Πολιτιστικού Σεπτέμβρη και στην ανάδειξη μιας νέας φυσιογνωμίας της κοινωνίας μας, όπου ο πολιτισμός αποτελεί πυξίδα και προορισμό με όλη την σημασία της λέξης» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σημειώνεται ότι στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα η είσοδος θα πραγματοποιείται με δωρεάν δελτίο εισόδου, το οποίο θα χορηγείται μια ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up