Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη για τις διεθνείς επιτυχίες του 8χρονου σκακιστή Μιχάλη Βάσση
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη για τις διεθνείς επιτυχίες του 8χρονου σκακιστή Μιχάλη Βάσση

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, συγχαίρει τον 8χρονο σκακιστή του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» Μιχάλη Βάσση, για τις επιτυχημένες προσπάθειές του στην πρώτη του διεθνή συμμετοχή, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στην Κατηγορία U8 στο Πανευρωπαϊκό Σκακιστικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Ρίγα της Λετονίας.

Ο Μιχάλης ξεκίνησε με νίκη στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έναντι του Βρετανού σκακιστή Searsby Jude, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος με τον 5ο της κατάταξης Βρετανό Zheng Harry. Πλέον, με θετική ψυχολογία, είναι έτοιμος να αναμετρηθεί με τους επόμενους αντιπάλους του μέχρι τις 30 Αυγούστου, οπότε ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα.

Με την ευκαιρία των πρώτων διεθνών επιτυχιών του μικρού σκακιστή, η κ. Πατούλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι διεθνείς διακρίσεις του νεαρού πρωταθλητή του συλλόγου της πόλης μας, μάς κάνει όλους υπερήφανους. Ολόψυχα του ευχόμαστε να συνεχίσει το ίδιο νικηφόρα, φτάνοντας μέχρι το υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

»Πολλά μπράβο στον προπονητή του, Δημήτρη Ντουντανιώτη, για την καλή προετοιμασία, αλλά και στον Σύλλογο, που καλλιεργεί το ταλέντο και στηρίζει τα βήματα του νεαρού αθλητή.

»Στην προσπάθεια αυτή οφείλουμε όλοι να είμαστε αρωγοί, διευκολύνοντας και ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου μας. Είναι η ώρα να συμβάλλουμε στην προσπάθεια ο “Αριστοτέλης” να βρει το δικό του “σπίτι”, για νέες ακόμη περισσότερες και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις για τους αθλητές, την πόλη και την πατρίδα μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet