Κανονικά η ηλεκτροδότηση στις περισσότερες περιοχές της Αττικής – Αποκαταστάθηκε η βλάβη
Αυτοδιοίκηση

Κανονικά η ηλεκτροδότηση στις περισσότερες περιοχές της Αττικής – Αποκαταστάθηκε η βλάβη

«Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τι αφορά το Δίκτυο Μεταφοράς. Η ομαλή ηλεκτροδότηση των περισσότερων περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν έχει ήδη αποκατασταθεί» ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας).

«Στο αμέσως επόμενο διάστημα», προστίθεται, «αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών» προσθέτει ο διαχειριστής του δικτύου.

Τα σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης που επηρέασαν πολλές περιοχές της Αττικής προκλήθηκαν από βλάβη που παρουσιάστηκε στις 14:12 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Αυγούστου σε μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης.

«Τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και θα υπάρξει ενημέρωση στη συνέχεια» προσθέτει ο ΑΔΜΗΕ και «ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας των διακοπών ρεύματος».

Λόγω της διακοπής προκλήθηκε κομφούζιο σε δρόμους της Αθήνας από τα σβηστά φανάρια, ενώ η Πυροσβεστική δέχτηκε τουλάχιστον 70 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν και στη λειτουργία του μετρό.

Από το απόγευμα γίνεται κανονικά η κίνηση των συρμών σε όλο το μήκος της γραμμής 2 Ανθούπολη – Ελληνικό που επηρεάστηκε από τη διακοπή.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet