Πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φιλοθέης – Ψυχικού

Την πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, συνολικά 5 εργαζομένων ανακοίνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Φιλοθέης – Ψυχικού με σκοπό την κάλυψη αναγκών διδασκαλίας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Επιχείρησης.

Οι συμβάσεις αφορούν πτυχιούχους, για τις θέσεις ΤΕ Καθηγητής Χορού, ΠΕ Καλών Τεχνών, ΤΕ Πληροφορικής, οι οποίοι θα αμείβονται αποκλειστικά από έσοδα προερχόμενα από την καταβολή αντιτίμου από τους ωφελούμενους, για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και 8 μήνες για το έτος 2018 – 2019.

Έγγραφα προκήρυξης:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων τελειώνει τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους, είτε ταχυδρομικά με συστημένη αποστολή μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (σφραγίδα και απόδειξη ταχυδρομείου) στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φιλοθέης – Ψυχικού (Βεκιαρέλλη 11, Φιλοθέη, 15237, υπόψιν κ. Αρετής Αναστασίου, τηλ. 210 6822217).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet