Παραλήφθηκε από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής το νέο ΕΠΑ.Λ. της πόλης
Κοινωνία

Παραλήφθηκε από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής το νέο ΕΠΑ.Λ. της πόλης

Το νέο Επαγγελματικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής παρέλαβε σήμερα, Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» (ΚΤ.ΥΠ.) που το κατασκεύασαν.

Πρόκειται, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, για ένα υπερσύγχρονο σχολείο, 11.000 τ.μ., με όλες τις απαραίτητες υποδομές (εργαστήρια, θέατρο, υπόγεια πάρκινγκ, γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ, φυτεύσεις πρασίνου, πέργκολες κ.λπ.), το οποίο σε λίγες μέρες θα υποδεχθεί τα 400 και πλέον παιδιά που θα φοιτήσουν εκεί,

Η διοικητική παραλαβή του σχολείου έγινε από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Παν. Γκόνη και τον πρόεδρο της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Βασ. Τραυλό, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.» (ΚΤ.ΥΠ.), Γιάννη Χαρωνίτη. Παρόντες κατά την παλαβή ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Σπ. Παπαγεωργίου, όπως και ο γενικός διευθυντής και η προϊσταμένη Έργων των ΚΤ.ΥΠ., Θ. Κυριαζόπουλος και Κατ. Γιατράκου, αντιστοίχως.

«Η επίλυση του προβλήματος της αποπεράτωσης του ΕΠΑ.Λ., που ταλαιπωρούσε τη σχολική κοινότητα της πόλης από το 2008, υπήρξε αποτέλεσμα της στενής και ουσιαστικής συνεργασίας της δημοτικής Αρχής και ειδικότερα της αντιδημαρχίας Παιδείας με τις διοικήσεις των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.» επισημαίνει η δημοτική Αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet