Συνάντηση Μπάμπαλου – Βλασσόπουλου για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Πολιτική

Συνάντηση Μπάμπαλου – Βλασσόπουλου για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ενημερωτική συνάντηση για όλα τα τρέχοντα και τα μεγάλα θέματα του Δήμου πραγματοποίησαν στο δημαρχείο ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Παντελής Βλασσόπουλος, έπειτα από αίτημα του τελευταίου.

Ο δήμαρχος ανέλυσε στον κ. Βλασσόπουλο μια σειρά από ζητήματα επίκαιρου και εποχικού ενδιαφέροντος όπως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε σημεία της πόλης, οι ψεκασμοί αντιμετώπισης των κουνουπιών που έγιναν αυτό το διάστημα, οι καθαρισμοί φρεατίων που πραγματοποιήθηκαν και πραγματοποιούνται, οι εργασίες βελτίωσης των αθλητικών χώρων του Δήμου, τα έργα που έγιναν και γίνονται για την βέλτιστη προετοιμασία των σχολείων της πόλης για τη νέα περίοδο, οι επικείμενες προσλήψεις συμβασιούχων μέσα από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, η επιχείρηση ανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας, θέματα εργαζομένων του Δήμου, το Δημοτικό Νεκροταφείο, αλλά και οι εξελίξεις προς την τελική ευθεία για τα μεγάλα έργα της ανάπλασης της λεωφόρου Ηρακλείου και της υπογειοποίησης της οδού Μελ. Μερκούρη.

«Μια υπεύθυνη και δημοκρατική διοίκηση οφείλει και επιδιώκει να έχει ανοικτές τις πόρτες σε κάθε πλευρά που επιδιώκει τον διάλογο και την ενημέρωση, όταν αυτά βασίζονται στις θεσμικές διαδικασίες και έχουν ως κίνητρο την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για το πραγματικό καλό της πόλης, αντίθετα με τις συμπεριφορές εξυπηρέτησης της αυτοπροβολής, του εντυπωσιασμού και των μικροπολιτικών συμφέροντων», σχολίασε σχετικά με τη συνάντηση ο κ. Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet