Συνεχίζει στον ΑΟΠ Κηφισιάς ο αρχηγός Δημήτρης Νικολάκης
Αθλητισμός

Συνεχίζει στον ΑΟΠ Κηφισιάς ο αρχηγός Δημήτρης Νικολάκης

Με τη φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς (ΑΟΠ Κηφισιάς) θα αγωνίζεται και την περίοδο 2018-19 ο εμβληματικός αρχηγός Δημήτρης Νικολάκης. Αυτή θα είναι η 16η συνεχόμενη περίοδος κατά την οποία ο έμπειρος πασαδόρος θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Νικολάκης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της Κηφισιάς την περίοδο 2003-04. Η συμβολή του στην πορεία και τις επιτυχίες της ομάδας είναι, όπως επισημαίνει ο ΑΟΠ Κηφισιάς,  καθοριστική και αποτελεί κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Ο αρχηγός της Κηφισιάς μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην Κηφισιά και που παίζω ακόμα μία χρονιά βόλεϊ. Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση και περνάω καλά. Στην Κηφισιά έχω την καλύτερη παρέα και παίρνω ενέργεια για τα υπόλοιπα πράγματα της καθημερινότητας. Για αυτό είναι σημαντικό για εμένα το βόλεϊ».

Μιλώντας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Νικολάκης είπε: «Όλοι βλέπουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με 11 ομάδες. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες με σαφώς μεγαλύτερα μπάτζετ από εμάς. Επίσης υπάρχουν ομάδες που είναι σταθερές τα τελευταία χρόνια.

»Όσον αφορά τους στόχους μας, θεωρώ ότι είναι νωρίς να τους θέσουμε, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ μας. Από το έμψυχο δυναμικό που έχουμε έως τώρα πιστεύω ότι θα έχουμε καλή ομάδα».

Ο Δημήτρης Νικολάκης κατέληξε λέγοντας: «Εύχομαι σε όλους υγεία εντός και εκτός γηπέδων και ο καθένας να πραγματοποιεί τους στόχους του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet