«Μπαράζ» ανανεώσεων στον Πανερυθραϊκό σε τεχνικό επίπεδο και όχι μόνο…
Αθλητισμός

«Μπαράζ» ανανεώσεων στον Πανερυθραϊκό σε τεχνικό επίπεδο και όχι μόνο…

Οι Θάνος Νούσης και Χάρης Μπίσκας θα παραμείνουν στο πλευρό του Δημήτρη Χουχουλή, ως άμεσοι συνεργάτες του, απαρτίζοντας για ακόμη μία περίοδο το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. – Τμήμα Μπάσκετ.

Πέραν του ανδρικού τμήματος, το τεχνικό δίδυμο Νούση-Μπίσκα θα συνεχίσει να καθοδηγεί την εφηβική ομάδα, στην «παρθενική» της φετινή συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ, ενώ παραμένουν και στο προπονητικό επιτελείο των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής.

Πανερυθραϊκός και Παναγιώτης Χατζής συνεχίζουν μαζί!

Εν τω μεταξύ, ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων προχώρησε στην ανανέωση και της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Χατζή, ο οποίος θα βρίσκεται θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως υπεύθυνος ενδυνάμωσης και εκγύμνασης της ανδρικής ομάδας, ενώ θα είναι και επικεφαλής του προγράμματος μυϊκής ενδυνάμωσης και συναρμογής της ακαδημίας.

«Έτσι, η άκρως επιτυχημένη συνεργασία του κόουτς Χατζή με τον Δημήτρη Χουχουλή θα συνεχίσει να προσθέτει “χρυσές” σελίδες στην ιστορία του συλλόγου μας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet