Συγχαρητήρια Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συγχαίρει όλους τους μαθητές που πήραν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις.

«Η εισαγωγή σας στις ανώτατες και ανώτερες σχολές πλημμυρίζει όλους μας με αισθήματα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας. Με την επιτυχία σας, μας δείχνετε ότι με αποφασιστικότητα, θέληση και σκληρή δουλειά, επιτυγχάνουμε θετικά αποτελέσματα. Η επιτυχία σας αυτή, πέρα από προσωπική δικαίωση, είναι και δικαίωση των γονιών και των καθηγητών σας, που αξίζουν κι αυτοί συγχαρητήρια, αφού ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις τους μέσα σε δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες» αναφέρει η Ένωση στη σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Ως ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον ξεκινάτε ένα νέο κύκλο της ζωής σας, που θα σας χαρίσει γνώση, εμπειρίες και συγκινήσεις. Ανοίξτε τα φτερά σας και διεκδικήστε τα όνειρά σας. Είσαστε η ελπίδα αυτού του τόπου, που πραγματικά σας έχει ανάγκη.

»Σε όσους, παρά την κοπιαστική προσπάθεια, δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της επιτυχίας, τονίζουμε ότι δεν πρέπει να απογοητευθούν. Η ζωή μας είναι γεμάτη από δοκιμασίες όπως αυτή, αλλά και συγχρόνως μας δίνει και νέες ευκαιρίες που θα πρέπει να αδράξετε, προχωρώντας στον δρόμο για την πραγματοποίηση των ονείρων σας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet