«Αυλαία» για τις φετινές προβολές του θερινού δημοτικού κινηματογράφου Αγ. Παρασκευής
Πολιτισμός

«Αυλαία» για τις φετινές προβολές του θερινού δημοτικού κινηματογράφου Αγ. Παρασκευής

Έκλεισε την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, με την αμερικανική κωμωδία «Last Vegas», η αυλαία των προβολών του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος». Οι προβολές που είχαν ξεκινήσει τη Δευτέρα 9 Ιουλίου πρόσφεραν καθημερινά, επί 8 εβδομάδες, υπέροχες βραδιές σινεμά, με ποιοτικές ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Ο κινηματογράφος λειτούργησε για τέταρτη χρονιά στον πολύ όμορφο μόνιμο χώρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης», με ελεύθερη είσοδο, προβάλλοντας 40 ταινίες, κυρίως βραβευμένες των ετών 2017 και 2018, εκ των οποίων 7 ήταν παιδικές και  8 προβλήθηκαν από την Κινηματογραφική Λέσχη.

«Η ανταπόκριση του κοινού υπήρξε και φέτος εξαιρετική και εκφράστηκε με την πολύ μεγάλη προσέλευση και την ικανοποίηση μικρών και μεγάλων» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Από το Σάββατο 8 έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, καθημερινά, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν οι εννέα παραστάσεις του 11ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet