Ένας φιλόξενος χώρος για τα παιδιά του Λυρείου Ιδρύματος στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Ένας φιλόξενος χώρος για τα παιδιά του Λυρείου Ιδρύματος στον Δήμο Κηφισιάς

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, στην πτέρυγα του Ζαννείου Ιδρύματος στην Εκάλη όπου φιλοξενούνται παιδιά του Λυρείου Ιδρύματος, το οποίο κάηκε στην πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Ο αγιασμός τελέσθηκε από τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ.κ. Κύριλλο, και πρόεδρο του Λυρείου Ιδρύματος, παρουσία του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, αντιδημάρχων, δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Με σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν και ευχαριστούν για την πολύτιμη  προσφορά τους, τη Μοναχική Κοινότητα της Αγίας Τριάδος που διακονεί το Λύρειο Ίδρυμα, τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ζαννείου Ιδρύματος, Γιώργο Γαβριήλ, τον γενικό διευθυντή του Ζαννείου και δημοτικό σύμβουλο Κηφισιάς Δημήτρη Λιανό, καθώς και τους χορηγούς που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν το όνομά τους.

«Με τις άοκνες προσπάθειές τους, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν φιλόξενο χώρο για τα παιδιά του Λυρείου Ιδρύματος» τονίζει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet