Στη Δημοτική Συμμαχία ο Νικόλαος Μαυρομάτης
Πολιτική

Στη Δημοτική Συμμαχία ο Νικόλαος Μαυρομάτης

Την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 έθεσε στον επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, ο πρ. πρόεδρος του Α.Ο. Μελισσίων Νικόλαος Μαυρομάτης.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης σημειώνεται:

Ο πρ. πρόεδρος του Α.Ο. Μελισσίων, Νικόλαος Μαυρομάτης, επιχειρηματίας και ενεργό στέλεχος της μελισσιώτικης κοινωνίας υπέβαλε σήμερα την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 στον επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία, Δημήτριο Στεργίου-Καψάλη.

Η αθρόα ανταπόκριση σημαντικών προσωπικοτήτων αυτοδιοικητικών και όχι μόνο, της μελισσιώτικης και της πεντελιώτικης κοινωνίας στο κάλεσμα του επικεφαλής της Δημοτικής Συμμαχίας για προεκλογική συναίνεση σε θέσεις και προγράμματα κάτω από την έμπειρη αυτοδιοικητική προσωπικότητά του, τον τιμά και δίνει ελπίδα ότι θα εξασφαλιστεί με προεκλογικές συναινέσεις η ηρεμία και η κυβερνησιμότητα στον Δήμο με αυτοδύναμη τη Δημοτική Συμμαχία και ο Δήμος δεν θα πέσει στην ακυβερνησία, την ανασφάλεια και τη διαπλοκή των μετεκλογικών συνεργασιών.

Ο κ. Νικόλαος Μαυρομάτης έχει ξανασχοληθεί με τα κοινά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, έχει διατελέσει πρόεδρος του Α.Ο. Μελισσίων και του ΖΑΟΝ Κηφισιάς με πολύχρονη εμπειρία στα αθλητικά δρώμενα, είναι πτυχιούχος οικονομολόγος και επιτυχημένος επιχειρηματίας του τόπου μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη στον αγώνα προσφοράς για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet