Ευχαριστήριο μήνυμα Π. Αγγελόπουλου στον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη
Πολιτική

Ευχαριστήριο μήνυμα Π. Αγγελόπουλου στον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης απέστειλε κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που πρόσφατα ορίστηκε αντιδήμαρχος Πεύκης.

Στο μήνυμά του ο αντιδήμαρχος αναφέρει:

Κύριε Δήμαρχε,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας και τις θέσεις ευθύνης που μου αναθέσατε, τόσο ως Αντιπρόεδρο στο ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ και τώρα στη θέση του Αντιδημάρχου Πεύκης.

Θεωρώ ότι η Δημοτική Αρχή που εκπροσωπούμε, πέρα από το έργο της καθημερινότητας που διαχειρίζεται στον Δήμο μας, έχει δώσει εξετάσεις και έχει πετύχει ώστε να γνωρίζουν όλοι οι Δημότες και οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι ότι όλη η παράταξη της πλειοψηφίας και ένας – ένας ξεχωριστά από μας, υπηρετεί με ήθος και χαμηλούς τόνους τη Διαφάνεια αλλά και τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, που ήταν το μεγάλο στοίχημα, με αποτέλεσμα σήμερα ο Δήμος μας να είναι βιώσιμος. Αυτό αναγνωρίζεται απ’ όλους και από μεγάλη μερίδα της αντιπολίτευσης.

Κύριε Δήμαρχε σας βεβαιώ ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για τους Δημότες μας από τη θέση του Αντιδημάρχου Πεύκης, έχοντας την ευθύνη του Γραφείου Επικοινωνίας του Δημότη για τον ενιαίο Δήμο, προσπαθώντας να είμαστε αποτελεσματικότεροι στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, ευρισκόμενος κοντά στους Δημότες μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet