Βραδιές ποπ και ροκ στα «Μενάνδρεια 2018»
Πολιτισμός

Βραδιές ποπ και ροκ στα «Μενάνδρεια 2018»

Μια απολαυστική βραδιά προσέφεραν οι θρυλικοί CHARMS την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 στο κατάμεστο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Μενάνδρεια 2018» του Δήμου Κηφισιάς. Αγαπημένα ελληνικά και ξένα ροκ και ποπ τραγούδια περασμένων δεκαετιών όπως «Γλυκιά αγαπημένη», «Τρελοκόριτσο», «Satisfaction», «Let΄s Twist Again» κ.ά., απήλαυσαν οι θεατές σε μια δίωρη παράσταση από τους αειθαλείς CHARMS οι οποίοι απέδειξαν ότι η αγάπη για τη μουσική δεν έχει ηλικία και χάρισαν ένα όμορφο, φθινοπωρινό πάρτι. Το κοινό ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του συγκροτήματος δεν σταμάτησε να χορεύει σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, ενώ παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο αντιπρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Νικήτας Κόκκαλης, ο αντιδήμαρχος Εκάλης, Αχιλλέας Κουρέπης, η πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε.», Πόλυ Αστερίου, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ, Έφη Κούτση, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, Λίλα Δραγώνα, και τα μέλη του ΝΠΔΔ Λίλα Παπαδημητρίου, Ρόζα Κουτσούκου και Αγγελική Βαλασσοπούλου.

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στον όμορφο χώρο του Άλσους Κηφισιάς φιλοξενήθηκε το ροκ συγκρότημα ROCKNET, στο πλαίσιο των «Μενανδρείων 2018».

Το συγκρότημα ερμήνευσε τραγούδια μιας άλλης εποχής και μεγάλων ονομάτων όπως Rory Gallacher, Eric Clapton, αλλά και συγκροτημάτων όπως Deep Purple κ.ά. Η επταμελής μπάντα για περισσότερες από δύο ώρες διασκέδασε το κοινό υπό τους ήχους της ηλεκτρικής κιθάρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σίσσυ Παπασπύρου, η οποία προλόγισε την εκδήλωση και ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικήτας Κόκκαλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet