Στον αγιασμό του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου ο Γ. Καραμέρος
Κοινωνία

Στον αγιασμό του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου ο Γ. Καραμέρος

Στον αγιασμό του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος.

«Χαρούμενες παιδικές φωνές που ξανάσμιξαν στον προαύλιο χώρο, καρδιοχτύπια για τα πρωτάκια αλλά και συγκίνηση και αγωνία για γονείς και εκπαιδευτικούς ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που μόλις ξεκίνησε» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη.

Η διευθύντρια του σχολείου, Κυριακή Κανάρη-Ντάλη, καλωσόρισε τα παιδιά και έδωσε τις απαραίτητες ενημερώσεις σε γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ παράλληλα, ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη για την παρουσία του στην τελετή του αγιασμού.

Ο κ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Καλή σχολική χρονιά στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τα παιδιά στα δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, αλλά και τα ειδικά σχολεία της Βόρειας Αθήνας και των 12 Δήμων του Βορείου Τομέα Αθηνών, όλης της Αττικής και όλης της Ελλάδας. Να είναι μια χρονιά με γαλήνη οικογενειακή, με φώτιση ως προς το εκπαιδευτικό έργο, με υγεία πάνω από όλα για τα παιδιά, χωρίς προβλήματα, τα οποία όταν προκύπτουν ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός Αυτοδιοίκησης σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας να λύνουν. Το καλοκαίρι τελείωσε, επιστρέφουμε στην καθημερινότητα και πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να την κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και πιο δημιουργική. Καλή χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet