Β. Γιαννακόπουλος: Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με ίσες ευκαιρίες για όλους
Κοινωνία

Β. Γιαννακόπουλος: Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με ίσες ευκαιρίες για όλους

«Άλλη μία καινούργια σχολική χρονιά ξεκινά με σκέψεις, όνειρα και προσδοκίες για κάτι καλύτερο στην παιδεία» αναφέρει στο μήνυμά του για το νέο σχολικό έτος που ξεκινά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγίας Παρασκευής Συμμαχία Ευθύνης, Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Ο πρώην δήμαρχος και η παράταξή του εύχονται σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με ίσες ευκαιρίες για όλους.

«Με ιδιαίτερη ευαισθησία, απευθύνομαι πρώτα στους μαθητές, τους αυριανούς πολίτες αυτού του τόπου και εύχομαι μια χρονιά γεμάτη γόνιμη σκέψη και διάθεση για γνώση, που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για να πορευθείτε με ισχυρά εφόδια στο μέλλον, σε δρόμους προόδου και εξέλιξης» τονίζει ο κ. Γιαννακόπουλος και προσθέτει:

«Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς εύχομαι καλή δύναμη με υγεία και αισιοδοξία. Οι εκπαιδευτικοί να έχουν την αντοχή να ανταποκρίνονται καθημερινά στα καθήκοντά τους με επιτυχία, δομώντας ανθεκτικές προσωπικότητες των μαθητών, με βάση τη γνώση και τον σεβασμό σε διαχρονικές αξίες. Οι δε γονείς να έχουν το κουράγιο, την υπομονή και τις ευκαιρίες, να υποστηρίζουν τις επιλογές των παιδιών τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet