Στον δημοτικό συνδυασμό Πεντέλης Μπροστά Μαζί και ο Θανάσης Κώτσης
Πολιτική

Στον δημοτικό συνδυασμό Πεντέλης Μπροστά Μαζί και ο Θανάσης Κώτσης

Συνεχίζεται η ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Πεντέλης εκ μέρους του δημοτικού συνδυασμού Μπροστά Μαζί, με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο.

Το γραφείο Τύπου του συνδυασμού έδωσε στη δημοσιότητα την υποψηφιότητα του Θανάση Κώτση, ο οποίος θα κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Ποιος είναι ο Θανάσης Κώτσης

Ο Θανάσης Κώτσης είναι 21 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Δήμο Μελισσίων. Γονείς του είναι ο Ηλίας Κώτσης και η Ευαγγελία Κάβουρα. Αποφοίτησε από το  Γενικό Λύκειο  Μελισσίων το 2015 και παρακολουθεί το δεύτερο έτος των σπουδών του, στον τομέα της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Το 2016, παράλληλα με τις σπουδές του, ξεκίνησε να εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και αργότερα ως υπεύθυνος καταστήματος, στην αλυσίδα καταστημάτων «Σταυράτη», όπου συνεχίζει να απασχολείται και έως και σήμερα.

Το 2017 διακόπτει την εργασία και τη φοίτησή του για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Υπηρέτησε στο πεζικό τάγμα εθνοφυλακής, στη φρουρά του Καστελόριζου.

Ο Θανάσης Κώτσης από μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό. Από το 2003 και για 13 χρόνια, υπήρξε βασικός παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου των Μελισσίων – ΑΟΜ (Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων), περνώντας από όλα τα τμήματα και φθάνοντας ως την ομάδα ανδρών.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά σε τόσο μικρή ηλικία λόγω της αγάπης του για τον τόπο που μεγάλωσε. Όραμά του είναι να δει τον τόπο του αλλαγμένο προς το καλύτερο. Με σωστές υποδομές, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής  των συμπολιτών του και φυσικά με σωστή διαχείριση του περιβάλλοντος.

Η συμμετοχή του στο συνδυασμό Μπροστά Μαζί, έναν συνδυασμό με νέους ανθρώπους που υποστηρίζουν καινοτόμες ιδέες, είναι το εφαλτήριο για να μπορέσει να κάνει το όραμά του πραγματικότητα.

Η στήριξη όλων είναι σημαντική για να καταφέρουμε να πάμε Μπροστά Μαζί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet