Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Στη Διοικούσα Επιτροπή του Πανερυθραϊκού Α.Σ. Μπάσκετ ο Δημήτρης Τσικόπουλος

0
409 Προβολές

Στη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού Α.Σ. μετέχει πλέον ο κ. Δημήτρης Τσικόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος επισημαίνει τα εξής:

Την ιστορία του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού την «έγραψαν» και θα συνεχίζουν να τη «γράφουν» οι αθλητές, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι φίλοι του. Όλοι μαζί αποτελούν τους ήρωες του πιο όμορφου παραμυθιού. Ενός παραμυθιού, πέρα για πέρα αληθινού, που τίποτε δεν έχει γίνει τυχαία και δεν θα σταματήσει ποτέ…

Έχοντας, λοιπόν, στόχο τον Πανερυθραϊκό του 2020 και με έμφαση στον τομέα της ανάπτυξης και των υποδομών, η διοικητική ομάδα του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού Α.Σ. ενισχύεται με την είσοδο του κ. Δημήτρη Τσικόπουλου στη Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου.

Με την είσοδο του Δημήτρη Τσικόπουλου, ο οποίος θα έχει πλέον ενεργό ρόλο στις αποφάσεις και τα τεκταινόμενα του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού Α.Σ., ισχυροποιώντας σε μεγάλο βαθμό το διοικητικό σχήμα του Οργανισμού, «ανοίγει» ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Συλλόγου.

Δημήτρης Τσικόπουλος και Σπύρος Γριβέας, επικεφαλής του Οργανισμού τα τελευταία χρόνια, συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης, με το όραμά τους να γίνει ο Πανερυθραϊκός ακόμα μεγαλύτερος και να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια το όνομα του Δήμου Κηφισιάς σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πανερυθραϊκός πρωτοπωρεί. «Αγκαλιάζει» με όραμα και αυτοπεποίθηση το συναρπαστικό κόσμο του Μπάσκετ. Ανοίγει νέους, σύγχρονους ορίζοντες, αποπνέει υγεία, έχει δυναμική και το μέλλον του ανήκει. Ένα μέλλον που «χτίζεται» σύμφωνα με τους κανόνες της σύγχρονης εποχής που επιτάσσουν αυτονομία, δημιουργικό πνεύμα, ποιότητα και συνέργειες.

Τα καλύτερα έρχονται…!

Imagine, Believe, Achieve. 

Ποιος είναι ο Δημήτρης Τσικόπουλος

Ο Σύλλογος έδωσε στη δημοσιότητα το βιογραφικό του κ. Τσικόπουλου:

  • CEO of Navarino SA.
  • Co-founded Navarino SA in 1999, Seasat Communications Ltd in 2013 and Navarino UK Ltd in 2015.
  • Prior experience as Co-founder and CEO of Net One SA (Greece) (1998-2001), Co-founder of Can Communications and Executive Vice President of Navarino Shipping (UK) (1993-1995).
  • MBA in Strategy & Management from University of Cambridge (UK) in 1996.
  • MSc, Shipping Trade and Finance in from City University of London (UK) in 1994.
  • BA (High Honours) in Finance from University of Notre Dame (USA) in 1993.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up