Τελετή λήξης προγράμματος Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης
Κοινωνία

Τελετή λήξης προγράμματος Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 έγινε η τελετή λήξης του προγράμματος Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης και του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, με φετινό θέμα «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο».

«Ξαναβρεθήκαμε με τους μικρούς μας φίλους για να θυμηθούμε τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη. Πράγματι, ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις και ευφάνταστες δημιουργίες. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο στο ίδιο μέρος» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του νομικού προσώπου ΚΟΙΠΑΠ, του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

«Ήταν ένα ακόμη όμορφο και εποικοδομητικό καλοκαίρι. Ευχαριστούμε τις εθελόντριές μας κυρίες Ελένη Μανδαμαδιώτη, Δέσποινα Καραβά-Μαλαβάζου, Σοφία Γουναροπούλου, Σοφία Τσακωνιάτη για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία του προγράμματος. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν. Και του χρόνου! Το ΚΟΙΠΑΠ παραμένει σταθερά δίπλα σε κάθε δράση που έχει ως στόχο τη διεύρυνση των οριζόντων των μικρών μας φίλων, αλλά και την ουσιαστική επαφή τους με τα βιβλία», δήλωσε, από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet