Επιπλέον 20.000 ευρώ για τη Στέγη Ηλικιωμένων, με εισήγηση του Σωτήρη Ησαΐα
Κοινωνία

Επιπλέον 20.000 ευρώ για τη Στέγη Ηλικιωμένων, με εισήγηση του Σωτήρη Ησαΐα

Την έκτακτη επιχορήγηση της Στέγης Ηλικιωμένων Αγίας Παρασκευής, με το ποσό των 20.000 ευρώ, ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ησαΐας.

Η οικονομική ενίσχυση εγκρίθηκε, όπως επισημαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του, ο δημοτικός σύμβουλος:

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίας Παρασκευής εισηγήθηκα προφορικά έκτακτη βοήθεια του ποσού των 20.000 ευρώ επιπροσθέτως των υπολειπόμενων 5.500 ευρώ από την περσινή χρονιά, που δεν έχουν καταβληθεί ακόμη στη Στέγη Ηλικιωμένων της πόλης μας.

Ο δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος δεσμεύτηκε γα την άμεση καταβολή του συνολικού ποσού, σύμφωνα με την υφιστάμενη διαδικασία, τόσο δημοσίως στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και τηλεφωνικά, στη σημερινή πρωινή συνάντησή μου με τον π. Κωνσταντίνο, όπου του ανακοίνωσα τη συγκεκριμένη πρώτη, και εύχομαι όχι τελευταία, οικονομική ενίσχυση.

Οφείλουμε όλοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του  συγκεκριμένου Ιδρύματος, που δυστυχώς βρίσκεται στα όρια του κλεισίματος. Οφείλουμε όλοι να υπηρετούμε και να αγκαλιάζουμε με στοργή την Τρίτη Ηλικία, της οποίας εμείς οι νεώτεροι οφείλουμε πολλά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet