Συνεδρίαση – “εξπρές”, με σχεδόν απούσα τη μειοψηφία
Πολιτική

Συνεδρίαση – “εξπρές”, με σχεδόν απούσα τη μειοψηφία

Με εξαίρεση το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, που εκ των πραγμάτων ήθελε τον… χρόνο του για να ολοκληρωθεί (διενέργεια κλήρωσης θέσεων για τις εμποροπανηγύρεις Αγίας Μαρίνας, στα Μελίσσια και Αγίας Παρασκευής & Αγίου Σίλα, στη Ν. Πεντέλη), τα υπόλοιπα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης πέρασαν… εν ριπή οφθαλμού στη συνεδρίαση της Πέμπτης 10 Ιουλίου 2014.

Η εικόνα θερινής ραστώνης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ενισχύθηκε τόσο από τον διαδικαστικό χαρακτήρα των θεμάτων, όσο και από την απουσία της μείζονος μειοψηφίας (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ) και της δημοτικής παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ. Μόνος αντιπολιτευτικός πόλος ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Τάσος Καρατζής, ο οποίος δεν συνηθίζει να απουσιάζει από τα έδρανα της μειοψηφίας.

Ας ελπίσουμε ότι η εικόνα αυτή θα αλλάξει από Σεπτέμβριο, καθώς όσο διαδικαστικά και να είναι τα θέματα ενός Δημοτικού Συμβουλίου, δεν παύει να αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών, οι οποίοι ψηφίζουν τους συμβούλους τους για να τους εκπροσωπούν στις συνεδριάσεις του Σώματος…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet