Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης με Ημέρα Πολίτη στις 19 Σεπτεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης με Ημέρα Πολίτη στις 19 Σεπτεμβρίου

Σε συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:00 στο δημαρχείο της πόλης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα τεθούν θέματα προς συζήτηση από τους Πολίτες λόγω Ημέρας Πολίτη.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Εκδίκαση της ένστασης της ανώνυμης εταιρείας ΕΡΓΟΣΥΝ ΑΤΕ, αναδόχου του έργου με τίτλο «Ανάπλαση Ο.Τ. 9 Δήμου Λυκόβρυσης (Διαμόρφωση χώρων πρασίνου – αναψυχής – αθλητικών κολυμβητικών εγκαταστάσεων – καταστημάτων και υπόγειας στάθμευσης)» κατά του από 4-7-2018 Πρωτοκόλλου Διοικητικής Παραλαβής για χρήση του ανωτέρω έργου.
  2. Αποδοχή παραίτησης από τη θέση του Αντιπροέδρου και μέλους του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, ορισμός νέου μέλους και εκλογή νέου αντιπροέδρου.
  3. Αποδοχή παραίτησης και ορισμός νέου μέλους του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ.
  4. Αποδοχή παραίτησης και ορισμός νέου μέλους της επιτροπής για τη διενέργεια δημοπρασιών για την αγορά – εκποίηση – μίσθωση – εκμίσθωση κινητών και ακινήτων πραγμάτων του Δήμου.
  5. Έγκριση τροποποίησης της αρ. 22/2015 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ που αφορά τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης.
  6. Κατανομή επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολικών επιτροπών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet