Γ. Θωμάκος προς Χρ. Καλό: Διαφωνώ με τις απόψεις σου – Στην επικείμενη συνέλευση της παράταξης θέσε όποιο θέμα σε απασχολεί
Πολιτική

Γ. Θωμάκος προς Χρ. Καλό: Διαφωνώ με τις απόψεις σου – Στην επικείμενη συνέλευση της παράταξης θέσε όποιο θέμα σε απασχολεί

Δεν έμεινε για πολύ αναπάντητη η σκληρή επιστολή του δημοτικού συμβούλου Κηφισιάς Χρήστου Καλού, ο οποίος έθετε θέμα ηγεσίας στην παράταξη του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου.

Ο δήμαρχος απάντησε κι αυτός με επιστολή στον συνάδελφό του, εκθέτοντας τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με τις απόψεις του, ενώ του υπενθυμίζει ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης είναι «ελεύθερες και ανεξάρτητες προσωπικότητες και δεν έχουν καμία δέσμευση απέναντί μου».

Επίσης, τον ενημερώνει ότι επίκειται η συνέλευση της δημοτικής παράταξης Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης, όπου ο κ. Καλός, εφόσον παρευρεθεί, θα μπορέσει να θέσει οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου Κηφισιάς:

Συνάδελφε Χρήστο,

Ευχαριστώ για τους «φιλικούς χαιρετισμούς» και σε αντιχαιρετώ!

Τον Απρίλιο 2018 πραγματοποιήθηκε πράγματι η εικοστή πέμπτη (25η) Συνέλευση του Συνδυασμού μας «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, ΕΚΑΛΗΣ».

Μακάρι και άλλες Αυτοδιοικητικές παρατάξεις να έχουν τέτοια υγιή και δημοκρατική πορεία.

Διαφωνώ με τις διαπιστώσεις σου και αυτό ενισχύεται έντονα από έρευνα προθέσεων και χαρακτηριστικών που διενεργήθηκε με επιστημονική μέθοδο και σε μεγάλο δείγμα συμπολιτών μας, το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου 2018.

Η Νέα Διοίκηση του Δήμου μας πέτυχε αναμόρφωση και αισθητή αναβάθμιση σε όλους τους τομείς, μαζί με καινοτομίες, ενώ ο κοινός παρονομαστής ήταν και θα είναι η εντιμότητα και η διαφάνεια.

Ακόμα και στον τεχνικό τομέα, με τις γνωστές καθυστερήσεις κάποιων έργων, καταφέραμε να έχουμε πρωτοφανή αριθμό μελετών και δημοπρατήσεων έργων, που είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει η τοπική κοινωνία. Ο προγραμματισμός των έργων γίνεται τουλάχιστον έναν χρόνο πριν, όπως θυμάσαι κι από τις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, που συμμετείχες. Το όργανο αυτό ήταν ανύπαρκτο έως τον Σεπτέμβριο 2014. Αισθάνομαι υπερήφανος όχι μόνο για το έργο, αλλά και για την προσπάθεια των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, των μελών σε Επιτροπές και Νομικά Πρόσωπα και των συνεργατών του Συνδυασμού μας, πλην μίας περίπτωσης.

Μένω κατάπληκτος να μου προσάπτεις «δημαρχοκεντρισμό», διότι όσο ήσουν Αντιδήμαρχος μου έλεγες ότι «δεν χρειάζεται τόση δημοκρατία»!

Όλοι οι Συνάδελφοι της «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, ΕΚΑΛΗΣ» είναι ελεύθερες και ανεξάρτητες προσωπικότητες και δεν έχουν καμία δέσμευση απέναντί μου. Είναι αυτονόητο και εξυπακούεται ότι έχουν κάθε δικαίωμα και άνεση να επιλέξουν τη συμμετοχή τους σε άλλον συνδυασμό ή με άλλον υποψήφιο δήμαρχο, από τους αρκετούς που προβάλλονται. Μεταξύ αυτών, προβλήθηκε ως χρονικά πρώτη η δική σου δημαρχιακή υποψηφιότητα, σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν διαψεύσθηκαν και μαρτυρίες πολλών συμπολιτών συνομιλητών σου.

Θα συγκληθεί Συνέλευση του Συνδυασμού μας και αν παρευρεθείς, θα μπορέσεις να θέσεις, όπως πάντα, όποιο θέμα σε απασχολεί.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς

Γιώργος Θωμάκος

Υ.Γ. Μιλώντας για «δεξιότητες των μελών», προσβάλλεις τους αριστερόχειρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet