Συνάντηση γνωριμίας Α. Ασπραδάκη με τους γονείς παιδιών των δημοτικών παιδικών σταθμών
Κοινωνία

Συνάντηση γνωριμίας Α. Ασπραδάκη με τους γονείς παιδιών των δημοτικών παιδικών σταθμών

Συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς των παιδιών και των τριών δημοτικών παιδικών σταθμών πραγματοποίησε η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη.

Όπως επισημαίνει η ίδια, σε ανακοίνωσή της, η διευθύντρια των Παιδικών του Δήμου, Σταυρούλα Βαρδάκου, καθώς και το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, «θα εργαστούν και φέτος με πολύ αγάπη, μεράκι και υπευθυνότητα για να έχουν μια δημιουργική, γεμάτη γνώση χρονιά, τα μικρά μας στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς».

«Το ΚΟΙΠΑΠ θα βρίσκεται σταθερά δίπλα στους γονείς και τα πιτσιρίκια τους, επιλύοντας κάθε τι που τους απασχολεί, αλλά και κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα ή ζήτημα που δύναται να ανακύψει καθ’ όλη της διάρκεια της σχολικής χρονιάς, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο και την αμέριστη στήριξη του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη», προσθέτει η κ. Ασπραδάκη.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι το σύγχρονο σχολικό λεωφορείο, οι δύο δασκάλες σε κάθε τάξη, η πρόσληψη παιδιάτρου, η ασφάλιση όλων των παιδιών κατά τη διάρκεια που εκείνα βρίσκονται στο σχολείο, οι συνεχείς επιμορφώσεις των παιδαγωγών, αλλά και οι συντηρήσεις των κτηριακών εγκαταστάσεων, δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά του Δήμου, «που κάνουν τα πρώτα τους μεγάλα ταξίδια στη δημιουργική γνώση».

Τέλος, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ υπενθυμίζει σε όλους τους γονείς ότι τόσο το γραφείο του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη όσο και το δικό της θα είναι πάντα ανοιχτό σε οποιαδήποτε ανάγκη των γονέων και των μικρών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Παρόντες στη συνάντηση γνωριμίας με τους  γονείς ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Κώστας Νικολιδάκης και η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet