Ο Αχιλλέας Μπονόβας νέο στέλεχος στη δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας
Πολιτική

Ο Αχιλλέας Μπονόβας νέο στέλεχος στη δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας

Η δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας υποδέχεται τον Αχιλλέα Μπονόβα, ένα νέο αξιόλογο στέλεχος, που θα στηρίξει τις προσπάθειές για «αλλαγή σελίδας» στο Δήμο, στις δημοτικές εκλογές του 2019, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσή της.

Ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπονόβας

Ο Αχιλλέας Μπονόβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSc), με εξειδίκευση στο Marketing Management, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδος, Deree College. Επίσης διετέλεσε μέλος του marketing society.

Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), με εξειδίκευση στην Ολική ποιότητα (Total Quality Management), στο University of Leicester του Ηνωμένου Βασιλείου. Διετέλεσε μέλος του Hellenic Society.

Από το 1995 δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα, συγκεκριμένα στον χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, έχοντας διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες στα τμήματα αγορών, marketing, εμπορικού marketing, διαφήμισης & προώθησης πωλήσεων.

Το 2004 ίδρυσε την εταιρεία Imports Valley, με αντικείμενο τις αντιπροσωπείες/εισαγωγές/εξαγωγές ειδών διατροφής από όλη την Ευρώπη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet