Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Συνεργαζόμαστε στενά με το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών της Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης
Αυτοδιοίκηση

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Συνεργαζόμαστε στενά με το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών της Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

Στους ισχυρούς δεσμούς που συνδέουν τον ίδιο προσωπικά και την Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού με το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών της Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Συντονιστικής Επιτροπής του, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, έγινε «αλλαγή σκυτάλης» στη θέση του προέδρου. Μετά την εκλογή των μελών της Επιτροπής με ηλεκτρονική ψηφοφορία, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ο κ. Γιώργος Κοντορίνης ανακοίνωσε ότι μετά από δέκα χρόνια θητείας παραδίδει την προεδρία του Δικτύου στην κ. Ιωάννα Ζαχαράκη.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικά λόγια στο έργο του κ. Γ. Κοντορίνη, υπογραμμίζοντας την εποικοδομητική συνεργασία που υπήρχε μεταξύ του Δικτύου και της ΚΕΔΕ. Στη συνέχεια συνεχάρη τη νέα πρόεδρο του Δικτύου, σημειώνοντας ότι είναι βέβαιος ότι  θα συνεχιστεί η δημιουργική συνεργασία με το Δίκτυο και πως το επόμενο διάστημα θα αποτελέσει τη βάση για την περαιτέρω υλοποίηση στόχων όπως είναι η μελλοντική μετεξέλιξη του δικτύου από ευρωπαϊκό σε παγκόσμιο.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι η επέκταση του Δικτύου και πέραν των ευρωπαϊκών συνόρων θα συμβάλλει προκειμένου να υπάρξουν οι προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στην ελληνική ομογένεια να βρεθεί στην πρώτη γραμμή για την ανασύνταξη της χώρας.

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δικτύου από τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Αλβανία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Κύπρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet