Ο Γ. Καραμέρος στον αγιασμό του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ στον Χολαργό
Κοινωνία

Ο Γ. Καραμέρος στον αγιασμό του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ στον Χολαργό

Στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ στον Χολαργό παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος. Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, γονείς και παιδιά, αντάλλαξαν ευχές και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του συνδέσμου.

Με την ολοκλήρωση της μικρής τελετής, ο αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα, συγχαίροντας όλους τους συμμετέχοντες για το κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, μίλησε για την ανάπτυξη του Συνδέσμου από τη σύστασή του μέχρι σήμερα και εξέφρασε, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη, τις θερμές του ευχαριστίες στον αντιπεριφερειάρχη για την πολύτιμη συνδρομή του, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου.

Τον αγιασμό τέλεσαν ο εκπρόσωπος του μακαριότατου αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος και πλήθος ιερέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet